ALIÇ SİTE VE APARTMAN PROFESYONEL DANIŞMANLIĞI
           Bizi Arayın              0216 474 34 01          0532 562 70 87          
ALIÇ DANIŞMANLIK
----Finansal Planlama

Planlama işletmenin geleceğini etkileyecek kararların bugünden alınması demektir. Gelecek belirsiz olduğu için,yapılan planların gerçekleşmemesi de mümkündür. Bu nedenle,gelecek,hareket eden bir hedeftir ve planlamanın nedeni de işletmenin amacının geliştirilmesidir.

---Finansal Yönetim Danışmanlığı


Finansal Yönetim bölümümüz müşterilerinin mevcut zorlukların üstesinden gelebilmesi için finans ve mali işler süreçlerinin yeniden yapılandırılmasına ve geleceğin finans ve mali işler süreçlerinin tasarlanmasına yardımcı olmaktadır. Kriz yönetiminde tecrübeli kadro ile hizmet vermekteyiz.

Finansal planlama, işletmelerin faaliyet sırasında ortaya çıkacak her türlü fon giriş çıkışlarının önceden bir programa bağlanmasını ifade eder.

---Yatırım ve Büyüme Stratejilerinizi Belirleyelim

İşinizi büyütmek ve geliştirmek için rakiplerinizden farklı ve doğru stratejiler oluşturmalı ve bunları en uygun zamanda hayata geçirmelisiniz.


Geliştireceğiniz yeni ürünlerle ya da yeni pazarlara açılarak işinizi büyütebilmemiz mümkün ancak büyüme fırsatlarını oluşmaya başladıkları zaman yakalamanız çok önemlidir. İşinizin büyümesine katkı sağlayacak fırsatları yakalamak,işletmesel verimliliğe odaklanmayı,stratejik kazanımlar edinmeyi ve doğru pazarlarda pay sahibi olmayı gerektirir.
Mali Müşavirlik Hizmetleri

Alıç Mali Müşavirlik ve Danışmanlık, kadrosunda bulunan uzman personeliyle kanun ve ilgili mevzuat çerçevesinde müşterilerine 3568 Sayılı S.M.Mali Müşavirlik Yasası çerçevesinde Defter tutma, Beyanname ve bildirgelerin hazırlanması ve imzalanması gibi mali müşavirlik hizmetleri sunmaktadır.

Şirket Kuruluşları (Anonim Şirket, Limited Şirket, Adi Ortaklık, Yabancı ortaklı ve Sermayeli Şirketler, Factoring ve Leasing Şirketleri, Yetkili Müesseseler)

Muhasebe sistemlerinin kurulması ve uygulanması

Vergi ve ilgili diğer mevzuata ve Tek Düzen muhasebe standartlarına uygun şekilde muhasebe defterlerinin tutulması, raporlanması, ilgililere raporların sunulması.

Bilanço, kar-zarar tablosu, bildirge, beyannameler ve diğer belgelerin düzenlenip tahakkuk işlemlerinin yapılması.
KDV iade işlemleri hazırlıkları

Genel Kurulların Yapılması , Sermaye Arttırımı, şirket birleşmeleri işlemlerinin yapılması ve takibi,

Kayıt ve belge düzeninin mevzuata uygunluğunun araştırılması
Mali tabloların ve UFRS' nın oluşturulması ve raporlanması

Aylık prim ve hizmet belgelerinin tahakkuk ettirilerek firmaya iletilmesi
İşe giren personelin işe giriş işlemlerinin yapılması
Apartman ve Site Yönetimi Hizmetleri
Apartman ve Site Yönetimlerine finansal danışmanlık hizmeti

--Günümüzde hızla kentleşmenin getirdiği toplu yaşam alanlarının ürünü olan siteler, başta güvenlik, peyzaj, teknik bakım-onarım ve muhasebesel faaliyetlerin, tam bir organizasyon içerisinde takip edilmesi gereken bir sistemsel yapılardır.
--Alıç Yönetim Danışmanlığı olarak, sizler sitenizin sağlamış olduğu konforlu yaşamın keyfini sürerken bizler sizlerin bu yaşam alanlarınızda 634 Sayılı Kat Mülkiyeti Kanuna göre risklerinizi tamamen ortadan kaldırmaya için çalışırız.

--Sorun oluşmadan önleyici tedbirler almak, denetim ve muhasebesel açıdan şeffaf ve kurumsal bakış açısı ile hizmet vermek, Alıç Yönetim Danışmanlığın standart hizmet anlayışıdır.

--Alıç Yönetim Danışmanlık profesyonel apartman ve site yönetiminde gerekli emlak ve site yönetimi hizmetlerini düzenler, apartman ve sitelerdeki yaşamı kolaylaştırıcı tedbirler alır.
--Alıç Yönetim Danışmanlığı apartman ve site yönetiminde; sakinlerinin 634 Sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu (KMK) gereği her yıl yapmak zorunda oldukları yıllık toplantılar için aşağıdaki hususları temin etmektedir:
– Toplantı organizasyonunu en doğru ve zamanlaması uygun biçimde düzenlemek.
– Toplantı davetiyelerini hazırlayarak gereken vakitte kat maliklerine teslim etmek.
– Yasal evrak ve defterlerin muhafazasını en güvenilir şekilde sağlamak.
– Apartman ve site yönetimindeki tüm süreçlerde objektif ve profesyonel bir tutum sergilemek.
ALIÇ SİTE VE APARTMAN YÖNETİM, İstanbul Merkezli bir yönetim firmasıdır. Profesyonel olarak Site-Apartman  yönetim hizmeti almak isteyenlere en uygun fiyatı vermeyi ilke olarak benimsemiştir.
İletişim ;
0 216 474 34 01
0532 562 70 87
Altunizade - İstanbul